DRÅBESTØV & VINGESLAG Krog, Buchanan + Burgaard November 2022

EMIL KROG – (paintings)

EMIL BUCHANAN (ceramics) 

SOFIE BURGAARD (mixed media) 

Vi er i den mørke vintertid. Naturens omskiftelighed mærkes på godt og ondt. 

En sommerfugl indrammet i pastelfarvet epoxy blafrer med vingerne i en fynsk have. Et ovalt maleri fyldt til bristepunktet med besjælede mennesker, træer, pile og sværd skuer ud over markerne på Lolland. En majestætisk, skrøbelig skulptur, svajer poetisk let dybt inde i de svenske skove.

De tre kunstnere Emil Krog, Emil Buchanan og Sofie Burgaard skaber et sanseligt, nuanceret blik på vores relation til naturen. De leger med rum, former og farver. Materialerne er forskellige – men stofligheden er fælles omdrejningspunkt. Der fabuleres over vi menneskers relation til og omsorg for naturens potentiale og forgængelighed. 

Tre kunstnere med hver deres tilgang – men en fælles oplevelse af naturens mangfoldighed. Værkerne dirrer af dråbestøv og vingeslag.

All three artists will be present at the opening.

The exhibition is on view until December 3th 2022

We look forward to seeing you.

Kind regards, Lars Bonde

Installation view
Installation view
Installation view
Sofie Burgaard – ‘Den evige sommerfugl’